Daarom introduceren wij met trots de Premium Sauzenlijn van Hügli, ontwikkeld door het gerenommeerde moederbedrijf van Bresc. Deze sauzen zijn vers bereid, gebaseerd op Piemonte Barbera DOC wijn en gericht op één doel: maximale smaak met minimale bereidingstijd.
Perfect voor chefs die kwaliteit zoeken én tijd willen besparen.
Dit maakt de Hügli sauzen zo bijzonder:
Deze sauzen sluiten naadloos aan op seizoensgerechten en wisselende menukaarten. Van een rijke jus tot een verfijnde pastasaus: de toepassingen zijn eindeloos. Verras je gasten met volle, gebalanceerde smaken — zó uit de literverpakking.
Dit maakt de Hügli sauzen zo bijzonder:
Deze sauzen sluiten naadloos aan op seizoensgerechten en wisselende menukaarten. Van een rijke jus tot een verfijnde pastasaus: de toepassingen zijn eindeloos. Verras je gasten met volle, gebalanceerde smaken — zó uit de literverpakking.
Perfect als basis voor sauzen bij vleesgerechten.
Door jarenlange ervaring in combinatie met passie voor authentieke smaken, bieden Hügli en Bresc nu producten die chefs helpen om:
Dankzij deze gebruiksklare sauzen houd je tijd over voor creativiteit op het bord, zonder concessies te doen aan ambacht of smaak. Ideaal voor wie snelheid en verfijning wil combineren in de professionele keuken.
Door jarenlange ervaring in combinatie met passie voor authentieke smaken, bieden Hügli en Bresc nu producten die chefs helpen om:
Dankzij deze gebruiksklare sauzen houd je tijd over voor creativiteit op het bord, zonder concessies te doen aan ambacht of smaak. Ideaal voor wie snelheid en verfijning wil combineren in de professionele keuken.
Een lepel demi-glace voegt niet alleen diepte toe aan klassieke Franse soepen, maar ook aan Aziatische ramen. Deze rijke saus maakt je maaltijdsoep extra verwarmend en vol smaak.
Gebruik het daarnaast in risotto: het voegt een heerlijke smeuïgheid en body toe, waardoor je gerecht nóg lekkerder wordt. Het perfecte ingrediënt voor zowel traditionele als verrassende gerechten!
Extra tip: Roer een beetje demi-glace door je jus of pastasaus voor een directe smaakversterker met die kenmerkende, volle umami-touch. Het perfecte ingrediënt voor zowel traditionele als verrassende gerechten!
Een lepel demi-glace voegt niet alleen diepte toe aan klassieke Franse soepen, maar ook aan Aziatische ramen. Deze rijke saus maakt je maaltijdsoep extra verwarmend en vol smaak.
Gebruik het daarnaast in risotto: het voegt een heerlijke smeuïgheid en body toe, waardoor je gerecht nóg lekkerder wordt. Het perfecte ingrediënt voor zowel traditionele als verrassende gerechten!
Extra tip: Roer een beetje demi-glace door je jus of pastasaus voor een directe smaakversterker met die kenmerkende, volle umami-touch. Het perfecte ingrediënt voor zowel traditionele als verrassende gerechten!
Op zoek naar culinaire sauzen die écht verschil maken in smaak en gemak? De premium sauzenlijn is ontwikkeld door het Zwitserse Hügli, moederbedrijf van Bresc en specialist in hoogwaardige, ambachtelijke basisproducten voor de professionele keuken.
Klik op de button voor meer inspiratie, productspecificaties en toepassingsideeën.
Op zoek naar culinaire sauzen die écht verschil maken in smaak en gemak? De premium sauzenlijn is ontwikkeld door het Zwitserse Hügli, moederbedrijf van Bresc en specialist in hoogwaardige, ambachtelijke basisproducten voor de professionele keuken.
Klik op de button voor meer inspiratie, productspecificaties en toepassingsideeën.
Aalsvoort 90
7241MB Lochem
Nederland
+31(0)85 076 33 11
info@jansenfoodservice.nl
+31 (0)573 408 490