Bereikbaarheid vestiging Lochem juli 2023

9-daagse afsluiting tussen Lochem en de A1

Tussen 21 juli en 31 juli 2023 worden rondom Lochem werkzaamheden uitgevoerd aan de Rengersweg (N332, de weg vanaf de A1) en het kruispunt met de Kwinkweerd/Aalsvoort. Er zijn omleidingsroutes, dus hou rekening met een langere reistijd als je naar de vestiging in Lochem reist. Wij zijn gewoon open volgens de reguliere tijden.

 

Werkzaamheden

Op de Rengersweg (N332) tussen Lochem en de A1 wordt groot onderhoud uitgevoerd. Naast nieuw asfalt en verschillende maatregelen om de verkeersveiligheid te verbeteren, wordt het kruispunt Kwinkweerd-Rengersweg (bij de Renault garage) vergroot.

 

Afsluiting

Vanaf vrijdagavond 21 juli 20.00 uur tot maandagochtend 31 juli 06.00 uur is de N332 Rengersweg, (provinciale weg) inclusief de kruising met de N346 Kwinkweerd afgesloten tot de aansluiting op de A1. Ook de oversteek in de N332 van de Ampsenseweg naar de Rossweg is dan afgesloten voor verkeer, behalve voor lijnbussen en fietsers. De rotonde Markeloseweg (N332) is afgesloten van vrijdagavond 21 juli 20.00 uur tot maandagochtend 24 juli 06.00 uur. 

 

Omleiding

Verkeer vanuit Lochem naar Deventer wordt omgeleid via Zutphen. Verkeer vanuit Lochem naar de A1 richting het oosten kan via Goor naar de A1 en omgekeerd. De omleidingen worden met borden aangegeven.

 

Fietsers

Het kruispunt Rengersweg-Kwinkweerd is tijdens deze 9-daagse ook voor fietsers afgesloten. Hier wordt de omleiding ook met borden aangegeven. Overige fietsroutes worden zoveel mogelijk intact gehouden. Maar ook hier geldt dat er (tijdelijke) omleidingsroutes noodzakelijk zijn.

 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de websites gelderland.nl/N332 en gelderland.nl/N346. Voor actuele informatie over wegwerkzaamheden kan je terecht op Bereikbaargelderland.nl